عمومی

اورفه کباب/ رسپی کباب اصل ترکیه ای اورفا

طرز تهیه اورفه کباب

  1.  برای تهیه اورفا کباب ابتدا سبزیجات را بشویید و در آبکش بریزیدتا آب آن کاملا گرفته شود سپس فقط برگ های آنها را  ساطوری خرد کنید ساقه ها را کاملا جدا کنید.
  2.  سیخ های چوبی درآب قرار دهید تا خیس بخورد .  این کار باعث می شود، قسمتی از سیخ ها  که در معرض حرارت زغال هستند، نسوزند.
  3.  تمام مواد را (تخم مرغ، نمک،  زیره،  پاپریکا،  پودرفلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، شوید و جعفری ساطوری شده و گوشت چرخ شده را درون غذا ساز یا مخلوط کن بریزیدو تا  ۲۰ دقیقه مواد کباب را با هم ورز دهد. هر ۵ دقیقه مخلوط کن را خاموش کنید و گوشتهای چسبیده به اطراف را  کاسه را با لیسک به مرکز ماسه برگردانید تا مواد کباب یکدست شود.
  4. اگر مخلوط کن ندارید  دستکش بپوشید و همه مواداورفا کباب را  حدود ۲۰ دقیقه با هم ورز دهید. وقتی مواد کباب قوام لازم را گرفت روی ظرف سلفون بکشید  و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید
  5. زغال ها را روشن کنیدبعد از روشن شدن زغالها را در منقل یکنواخت پخش کنید .
  6. مواد کباب را  به سیخ چوبی یا فلزی بکشد، به این صورت که  یک توپ گوشت را با دست بردارید. سیخ را در دست دیگر بگیریدو با باز و بسته کردن کف دست و انگشتان خود، مواد را  به سیخ بکشید .
  7.  سیخ های آماده شده را به  صورت ردیفی روی حرارت زغال قرار دهید و مدام بچرخانید تا کباب خودش را بگیرد و خوب بپزد و کاملاسرخ شود. اگر از گریل استفاده می کنید  سیخ ها  را به صورت مورب به خطوط روی رنده گریل قرار دهید تا خطوط زیبا روی کباب ها بیفتد.  برای تزیین، می توانید فلفل سبز تند و گوجه فرنگی را نیز در کنار اروفا کباب ; کباب کنید.

اقدام به عمل - CTA- کال تو اکشن

دستور پخت چیز کیک عسلی

 

نکات مهم در تهیه اورفه کباب ترکیه ای

  1. برای تهیه انواع کباب چه کباب زغالی و چه کباب تابه ای حتما از مخلوط گوشت گوسفندو گوشت گاو استفاده کنید.  نکته بعدی کباب با گوشت گرم بسیار خوشمزه تر است.
  2.  به جای پودر سیر و پیاز از پیاز و سیر تازه استفاده کنید به این صورت سیر و پیاز را ریز رنده کنید و آب آنها را با فشار دست خوب بگیرید .
  3. هر چه مواد اورفا کباب را بیشتر ورز دهید بهتر است و مواد از روی سیخ نمی ریزد.
  4. وقتی کبابها را روی حرارت قرار می دهید ، به سرعت کباب ها را زیر و رو کنید. به محض اینکه رنگ کباب ها تغییر کرد، آن ها را برگردانید تا کباب ها خودش را بگیرد و از روی سیخ نریزد.
  5. ارفا کباب را هم با نان و هم با برنج می توان سرو کرد.

ادویه ارفه کباب ترکی

در پخت  کباب های ترکیه ای، از ادویه مخصوص کباب ترکی استفاده می کنند. که  شامل پونه کوهی خشک، فلفل چیلی، دارچین، نعناع خشک، پاپریکا تند و شیرین .و پودر زیره، فلفل سیاه می شود.

این مطلب را هم از دست ندهید :   10 نکته کاربردی در طراحی تبلیغات بنری